Balkan kup “Srbija” je završen

Bilo je lepo druziti se sa prijateljima iz svih okolnih balkanskih zemalja. Vidimo se u januaru na Sava kupu.

ftkabcs

Slike možete pogledati na našoj facebook grupi i stranici.

Balkan kup 2015 se svečano završio.

ITSF turniru koji se održao u Srbiji se prijavilo preko 100 učesnika! Ukupno preko 150 jedinstvenih igrača na sva tri turnira. Prvi je počeo u martu mesecu u Ajdoviščini, drugi u junu u Zagrebu i treći se završio na domaćem terenu u Pančevu oktobra meseca.

Turniru je prisustvovao veliki broj igrača iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Naši najuspešniji takmičari su Mirko Trninić, koji je osvojio prvo mesto u disciplini “Junior Singles”, koji je takođe proglašen za najboljeg juniora na takmičenju.

mir

Naši seniori su opravdali očekivanja koja smo imali od njih. Prva tri mesta u disciplini “Senior singles” su osvojili igrači naše federacije. Prvo mesto je uzeo Željko Obradović, drugo Zoran Kriščinski, treće Vladimir Gremplinović koji je takođe dobio plaketu za najboljeg seniora na takmičenju.

ng

Naše reprezentativke Ana Briški i Nevena Bubalo su imale sjajne partije i osvojile treće mesto u disciplini “Woman doubles”

an

Pored samih takmičenja kao domaćini, priredili smo kolegama is ostalih zemalja veoma ugodan boravak za vreme turnira i žurku za pamćenje!

Prva sezona Balkan kupa je gotova, okrećemo se sledećim takmičenjima kod nas i u inostranstvu sa velikom željom da napredujemo, da se razvijamo i sledeće godine osvojimo još više medalja!

repkka

Srdačan pozdrav!

Federacija stonog fudbala Srbije