Santa Fe Liga / NOV 2017

Kao što je poznato klub ljubitelja stonog fudbala „Santa Fe Foos Belgrade“ organizuje Santa Fe Ligu koja jednom mesečno okuplja na Open turniru sve najbolje i generalno sve zainteresovane igrače koji žele da igraju stoni fudbal gde je ulog nešto više nego što smo do sada navikli.


Prvi turnir Santa Fe Lige poslao je svojih prvih pet predstavnika na Inostrani turnir u Bugarsku “Sofija Grand Masters 2017” i time najavila redovna učešća srpskih stonofudbalera na međunarodnoj sceni.

Sa sledećeg turnira Santa Fe Lige pet najboljih je išlo na Balkan kup u Hrvatskoj.

Tražimo novih pet najboljih, Izbori se za svoje mesto. Čekamo vas!

KONCEPT SFL:

Ideja je da se Liga igra svakog meseca (jednom mesečno) u dve discipline (Open Singl i Open Doubl). Sabiranjem bodova iz Singla i Dubla dobijamo pet najboljih igrača kojima liga obezbeđuje odlazak na sledeći Inostrani turnir na kome će reprezentovati Srpski stoni fudbal.

Sakupljenim novcem od kotizacija pomažemo pet najboljih igrača tako što će im biti plaćeni troškovi odlaska, učešća i smeštaja u zavisnosti od budžeta SFL koji u tom momentu bude bio.
Dakle, plaćanje ide redosledom: PREVOZ (uglavnom kolima za pet igrača plaćeni troskovi, benzin i putarine), UČEŠĆE (Tournament Fee, kotizacije za discipline Open Single i Open Double) i na kraju od budžeta sa kojima bude Liga raspolagala i SMEŠTAJ. Ukoliko ne bude dovoljno sredstava da se pokrije kompletan aranžman najboljima će bar u velikoj meri biti olakšan odlazak.

O Inostranim turnirima na koje će SFL poslati najbolje igrače odlučuje odbor kluba ljubitelja stonog fudbala „Santa Fe Foos Belgrade“ u saradnji i dogovoru sa FSFS-Federacija stonog fudbala Srbije. Uzimaće se u obzir saradnja FSFS sa drugim savezima i prioritetni turniri po kalendaru ITSF-International Table Soccer Federation.

Nakon svakog odlaska na Inostrani turnir (na koji će SFL poslati pet najboljih) bodovi se nuliraju (poništavaju). Na prvom sledećem turniru SF Lige (koji se igra svakog meseca) na osnovu bodova ponovo se izdvajaju 5 najboljih za sledeći Ino turnir. U tom slučaju može se desiti da u nekom mesecu nemamo Ino turnir te će se zbog toga sredstva SF Lige čuvati za prvi sledeći Ino turnir. (što bi značilo lakše prikupljanje sredstava za 5 najboljih za „celokupan“ aranžman odlaska)

Ukoliko se desi da igrač koji se nalazi među 5 najboljih bude iz bilo kog razloga sprečen da ode na Ino turnir njegovo mesto zauzima prvi sledeći sa bodovne liste.

https://www.facebook.com/events/865966826912867/

 

VIŠE O SF LIGI:

Liga se odvija u Cafeu Santa Fe u Beogradu gde klub ljubitelja stonog fudbala „Santa Fe Foos Belgrade“ ima dva Pro stola.

Po potrebi, za turnir a i u zavisnosti od broja igrača, SFL je u mogućnosti da za potrebe Lige obezbedi jos dva stola gde bi se igralo na ukupno četiri Pro stola.

SF Liga zadržava pravo izbora na kojim stolovima će se Liga igrati (mogućnost organizovanja Multitable-a).

Kotizacija po disciplini iznosi 500 din. bez posebnog plaćanja Tournament Fee-a (od tih sredstava se puni budžet SFL za finansiranje najboljih 5).

U zavisnosti od toga kako se bude razvijala SF Liga i koliko budemo imali različitih igrača zadržavamo mogućnost naknadnog ubacivanja posebnih disciplina Women Double, Junior Double i Senior Double.

Santa Fe Liga će obezbediti stručno vođenje svakog turnira (Prozivar, administrator, voditelj turnira), mogućnost snimanja mečeva i mogućnost pozivanja sudija (100 din. ukupno po meču koji plaćaju igrači koji su u tom trenutku učesnici tog meča).

Biće obezbeđen fotograf koji će zabeležiti sve zanimljive trenutke, loptice (300 din.), gripovi (150 din. 1 komad – 250 din. 2 komada) kao i mogućnost snimanja mečeva.

Ukratko:

1. Liga se igra svakog meseca (svaka druga nedelja u mesecu)
2. 2 do 4 Pro stola
3. Objavljivanje 5 najboljih igrača
4. Kotizacija 500 din. po disciplini
5. Obezbeđen fotograf, voditelj, sudije
6. Mesto održavanja: Caffe Santa Fe, Beograd, ulica Vojislava Ilića 44
7. Obezbeđen besplatan parking
8. Caffe u ponudi ima hranu i piće
9. Liga otvorenog karaktera (Open)

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati porukom preko Facebook stranice „Santa Fe Foos Belgrade“.

Kod nas je sve spremno, sada je red na vas da dođete i uživate.

Zabava i druženje su zagarantovani! ⚽️😀✅👌